hımm , bir düşünelim bakalım ne olabilir....eurovision konusundan bahsetmek istiyorum ; ya orda çok yoruldu . hem şarkı söyle hem şarkı bitince keman çal , çok zor olmalı ;hatta bazı sahnelerde ikisini aynı anda başardı mesala ilk sahnelerde : dansçıların ortasına geçip geriye yattığı sahne ... bayıldım doğrusu , galiba o susamıştı ; çünkü bişey farkettim , şarkının bitimine doğru dudakları kıpkırmızıydı ve insanın dudakları kızararısa susamış demek oluyormuş galiba
En son __ALEXANDER__ tarafından Cuma Tem. 03, 2009 3:37 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
hmmm bence onun kazanması iyi oldu o kazanmasydı benm düşüncem belkide hadise kazanablirdi.. ama hadisenin sesi igrencti. kendi sesiyele söledi. sididen sölesydi blki bişiyler olurdu ama olmadı iyiki alexander kazanmıs diyorum ben .... !! :)
benim de , varya dailymotionda hadise'yi bir savunuyolar bir savunuyolar , o ben de alexander'ı savunuyorum tabi . inanılamz dercede kavga çıkıyo . alex'e küfür ediyolar alexander hayranalrına küfür ediyolar . tabi ben de bizi savunuyorum . olan oluyo
alexander_manyaqı
Doğum tarihi : 15/06/95 Kayıt tarihi : 01/07/09 Yaş : 29 Nerden : ç.kale İş/Hobiler : öğrenci Lakap : yaqcılar kralicesi
hımm , bir düşünelim bakalım ne olabilir....eurovision konusundan bahsetmek istiyorum ; ya orda çok yoruldu . hem şarkı söyle hem şarkı bitince keman çal , çok zor olmalı ;hatta bazı sahnelerde ikisini aynı anda başardı mesala ilk sahnelerde : dansçıların ortasına geçip geriye yattığı sahne ... bayıldım doğrusu , galiba o susamıştı ; çünkü bişey farkettim , şarkının bitimine doğru dudakları kıpkırmızıydı ve insanın dudakları kızararısa susamış demek oluyormuş galiba
ben üç senedir keman çalıyorum bir iki kere keman çalarken sarkı sölemeyi denedim gerçekten zor ve çok fazla emek isteyen bişi ki bi de o dans da etti...(doğal olarak susamıştır.)ayrıca milyonlarca insanın karsısında sarkı söledi daha biz elli kişinin önünde bişi yapmaya korkuyoz.gerçekten çok basarılıydı ve birinciliğide hakkederek kazandı...
__ALEXANDER__
Doğum tarihi : 22/05/95 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 29 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : Alexandercı