-abi biz ayrıldık... -vah vah...daha da yeni sayılırdı ilişkiniz... -abi avrupa görmüş insanım,iyi bir işim var,4 yabancı dil biliyorum,paraya para demiyorum,neyimden memnun değildi, bu kız beni niye terketti haci niye??? -abi ayyakkabı numaran kaç... -...
-abi ayrildik biz -olur oyle. -abi anlamiyorum, 4 milyon dolarim var, bmw z4 arabam var, dubleks ev, hollywood starlarini tanirim, onlarla konu$mu$lugum, analiz edip hakkinda fikir belirtmi$ligim var -yani.. -anlamiyorsun abi benim gibi adam birakilir mi..ha soyle.. beni hic anlamiyorsun, cok kotuyum abi.. anliyor musun cooooooook.. nasil birakir benim gibi adami,anliyor musun abi..? -ben daha cok kar$i tarafi anliyorum -anlamadim -haliyle..
- abi biz ayrıldık.. - gerizekalı! daha yeni mi? kaçıncı lan bu, it?!! - ama, ben, aşk, sevgi, bağlılık.... - ***ban*** çıkar gözlüğünü. bi daha bana sevgilim beni sevmiyo diye gel de .....
- çok üzülüyorum be birader,hatun geri dönmem dedi - boşver abi üzülme,bir kız gelir bir kız gider - ortalık malı mı diyon lan sen benim manitaya - yok abi olur mu öyle şey,aşa yani! - tamam len tamam,cıvıma,ama bak bi lan bu karı sakın son kafasında kırdığım şişe için ayrılmış olmasın. - yok abicim haketmişti,bacımız - ***ban*** hala cıvıo,çıkarttıp koyacam lüferi kafana o olacak - <: (........!!!
-***ban*** terketti beni be.. -bosver, bak benim bir arkadas var; onunla aranizi yapayim mi?? -aferin kiz, iyi akil ettin..hem bosver abi; iyi oldu, zaten o kizin bacaklari benim bacaklarimdan bile kalindi.. -(aniden ciddilesir) lan sen benim hatunun bacaklarina mi bakiyordun?? -yok yav, oyle demek istemedim. hani sen ayrildiktan sonra bir kotu yan bulayim diye baktiydim -hadi lan yalanci (kiza doner) kaldir kiz etegini, ben de seninkilere bakacam.. -ayyy manyakk!
-abi ayrildik biz -olur oyle. -abi anlamiyorum, 4 milyon dolarim var, bmw z4 arabam var, dubleks ev, hollywood starlarini tanirim, onlarla konu$mu$lugum, analiz edip hakkinda fikir belirtmi$ligim var -yani.. -anlamiyorsun abi benim gibi adam birakilir mi..ha soyle.. beni hic anlamiyorsun, cok kotuyum abi.. anliyor musun cooooooook.. nasil birakir benim gibi adami,anliyor musun abi..? -ben daha cok kar$i tarafi anliyorum -anlamadim -haliyle..