Ayrılık günü düştü peşime hüzün Ve bırakmadı kaç yıl boyu Boylu boyunca uzandım yanına Ama bana dönük değildi yüzün
Aldanıp sana bekledim geçen güzü Ve bırakmadım kaç yıl boyu Zaman dolunca geldiysem yanına Sebep sana o gün verdiğim sözüm Dön diye yalvarırken Düştü elimden gururum Son diye dilenirken Geçti önümden bitanem
Yine dolacaksa gözlerim Sensiz olsun dilerim Eritir yaşlar kalbini Dayanamaz buna yüreğim Dur yalan yalan söyledim Yaşanacaksa eğer keder Bırakma yalnız beni Ağlayalım beraber!!
Ayrılmadan evvel güzel sevgilim Bütün ızdırabı hep bana yükle Ne diyecektim, tutuldu dilim Al gönlümü diyar , diyar sürükle...
İster kaldırıp at solmuş gül gibi İster sen de davran bana el gibi Kökünden koparıp götür sel gibi Al gönlümü diyar diyar sürükle ...
Elveda deyince şaşırdım birden Kalbim kopacaktı sanki yerinden. Armağan olsun sana içimden Al gönlümü diyar diyar sürükle Al gönlümü diyar diyar sürükle ...
AŞK BiTTİ GERİYE NE KALDI ŞİMDİ KİM SUÇLU KİM ALDATTI NE FARK EDER MÜHİM DEĞİL SÖZLERİN ÖNEMİ YOK DİLEDİĞİNİ AL DİLEDİĞİNİ VER NE FARK EDER MUTLU SAYILMAM BUNDANDIR AĞLAMAM
ASK BİTTİ GERİYE NE KALDI SİMDİ GURURUM OLMASA SANA GİT DİYEMEM AMA GİT NE OLUR! ANLA NE OLUR SENİ AFFEDEMEM
BU DEFA İHANETİ UNUTMAK UNUTMAK AĞIR GELIR DİLEDİGİNİ AL DİLEDİGİNİ VER NE FARK EDER KİM SUÇLU KİM ALDATMIŞ NE FARK EDER!!!
Gün batıyor bak yine Sen bir yerlerde ben seninle Dol içime öyle kal Son seferin olsun bu sefer..
Birlikte uyansak güneşi koklasak senle Birlikte ağlasak bir zaman gel zaman gülsek birlikte Birlikte büyüsek yılları küçültsek senle Birlikte yaşasak bir zaman gel zaman ölsek birlikte..
bir kadin ölüm kadar yakin bakamadim büyülü gözleri cehennemden sicakligi dokunmadim alev alev elleri bir adam ask kadar uzak agliyor gözyasi tuzak görmesem kahraman yenik savascilar gibi basim dik öylece gitsem
çagirma ask gelemem ben yana yana küle döndüm hep yasaktin hep kasitli seve seve suça döndüm
yarinsiz olur sevismeler kirilir dökülür hayallerim usul usul hissettirmeden onun için çözüldü kalbim
çagirma ask gelemem ben yana yana kule döndüm hep yasaktin hep kasitli seve seve suça döndüm