Konu: kronik erkek yalanları Salı Haz. 16, 2009 7:34 pm
Vazoyu miki kırdı. - Acımadı kiii... - Üstümü başımı köpekler paraladı. - Sünnet olurken hiç korkmadım, ağlamadım, kirvemi tekmeleyip dut ağacına da tırmanmadım. - Yedi kere sekiz altmış iki. - Veli toplantısı yapmayacaklarmış baba. - Bizim evde kimse bana karışmaz. - Ha o mu? Kapıya çarptım. - Öğretmen bana taktı. - Kızın abisi tırstı benden. - Abi ikinci köprüde bir basmışım, kadran 225. - Gizlim saklım yok güzelim benim, her şeyim ortadadır. - Hava soğuk ceketimi sen al, yook ben hiç üşümem. - Önemli olan iç güzelliktir. - Ben daha çok seviyorum. - Bi kere dayak yemiştim. - Ben senin beynini seviyorum! - Hayatımda daha güzel bir gülüş görmedim. - Hoca bana taktı. - Sensiz bir an bile geçmek bilmiyor. - İlk defa sana söylüyorum. - Ben seni denemek için yaptım. - Sana hiç yalan söylemedim. - Ben askerde yüzbaşı dövdüm! - Maçta bütün golleri ben attım. - Ben de seni arayacaktım aklımdaydı. - Ne korkusu be! Benim karım bana karışmaz, istesem hiç eve gitmem, yine de gıkını çıkarmaz. - Yolda lastik patladı-toplantıdayım. - Yarın bakarız. - Hediyeni alacaktım, valla zamanım olmadı biliyorsun. - Yok şimdi açıp tamir ederim iki dakkada da... garantisi bozulur. - Annemden bile güzel yemek yapıyorsun. - Bu çocuk hiç bana çekmedi! - Yooo, ben seni dinliyorum. - Kilo alınca çok tatlı oldun. - Sinirlenince daha güzel oluyorsun. - Önemli olan ruh güzelliği hayatım. - Patron bana taktı. - Her şeyin en iyisine layıksın. - Yahu pahalı değil, sana yakışmadı... - Tamam suçlu benim kabul ediyorum...