54. Eurovision Şarkı yarışmasında Norveç'e birinciliği kazandıran Alexander Rybak, ülkesinde düzenlenen popstar yarışmasından elenmişti.
23 yaşındaki Rybak, başarının sırrının'Rusların melankolisi' ve 'Norveç'in mutluluğunun' yarışmada bir araya getirmek olduğunu açıkladı.
Belarus asıllı Alexander Rybak yarışmayı kazanmasının ardından düzenlenen basın toplantısında, 'Norveç'teki popstar yarışmasını en iyiler arasında olmadım için kaybettim, Eurovision'uysa en iyi şarkıcılardan biri oldum ve bir hikaye anlattım için kazandım' dedi.
Rybak, 'Minsk doğumlu olmasının yarışmayı kazanmada etkisi olup olmadığı' sorusuna ise şu cevabı verdi'Rusya'da halk nostalji ve melankoliden hoşlanır. Norveç'teyse biz dünyanın en mutlu insanlarıyız. Bu ikisinin karışımı başarının anahtarı oldu.'
---Evet arkadaşlar en son haber diye bir site Alex i böyle yorumlamış (:
Doğum tarihi : 22/05/95 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 29 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : Alexandercı
Konu: Geri: Popstar Olamadı ama Eurovision'u Kazandı Perş. Tem. 02, 2009 8:19 am
hadise 1. olmadı ya . bi magazinde izlemiştim . hemen şey demişti : hep te şirinlere tatlılara gitti 1.cilikler 2. cilikler . diye . hem alexander 'ın sadece eurovisionda değil dieğer yarışmalara da katılıp başarılı olduğunu kanıtlar . gerçi elenmiş ama olsun en azından seçilmiş öyle değil mi . hem sanırım bi başka ödül daha varmış onda da yine alexander 1. olmuş hadise 14. olmuş .......xD ... e alexander'ın bu kadar başarılı olması hep tatlılığı sayesinde mi . tesadüfe bak......xD xD xD xD xD :D:D:D:D:D:D
bitter
Doğum tarihi : 06/08/92 Kayıt tarihi : 15/06/09 Yaş : 32 Nerden : ........ İş/Hobiler : twilight Lakap : bitter