Arkadaşlar ne kadar Alexander hayranı olsakta biliyoruz ki Alexander Rybak'ın sevmeyenleri de var fakat artık yetti...Facebookta bi grupla karşılaştım grubun adı Şerefsiz ' Alexander Rybak ' bunu söylemek istemezdim ama malesef böyle. sitesi de
https://www.facebook.com/s.php?ref=search&init=quick&q=alexander%20rybak&#/pages/erefsiz-alexander-rybak/99499707268?ref=search lütfen buna dur diyelim buna benzer bir sürü alexandera karşı küfür içeren siteler var ama en ağırıma giden bu.. bu grubu şikayet edersek ve kapatılmasını sağlarsak sıra diğer gruplara da gelir.. lütfen duyarsız kalmayalım ...
Bir başka konuda açtığım gruba durmadan saldırıda bulunuyor ve tehditler savruluyor grubun adı Yalın alexanderı deil ''Alexander yalını mahkemeye versin'' bu da sitesi
https://www.facebook.com/s.php?ref=search&init=quick&q=alexander%20rybak&#/group.php?gid=80300344794&ref=ts rica ediyorum bu grubun üye sayısını arttıralım sizlerle beraber lütfen..!! Yağmur arkadaşımıza ve bana durmadan hakaret içeren mesajlar gönceriyolar ve grubun duvarına da aşşağılayıcı şeyler yazıyorlar . Ylın fan sitesinde gördüm hakkımızda yazılan yorumlar ; öncelikle siteyi veriyim isterseniz ordanda bakabilirsiniz
https://www.facebook.com/inbox/?drop&ref=mb#/pages/YALIN-ve-YFC/83898841290?ref=ts Türkan Sarıkaya Ben şikayet edeli bi hafta fln oluyo hala kapatılmadı bu grup ya çok sinirimi bozuyo
Dün, 19:41 ·
Şikayet Et
Bagcan Yüceünüvar ewet yaa kapatılsın artıkkk...
alexanderda kim oluyo yaaa!!!
Dün, 19:49 ·
Şikayet Et
Elif Şen ayyyy dalcam sunlara yaaa:@
Dün, 19:51 ·
Şikayet Et
YALIN ve YFC Arkadaşlar Beni gruptan artık engellediler.. Yoksa susturamıyorlardı.. biz gerçeği söyledikçe onlar mesajlarımızı sildi .. Hatta bir YFC üyesine hakaret dahi ettiler.. Ama grup hala ayakta ne yazıkki ..
Dün, 19:55 ·
Şikayet Et Fatma Kırcalı kendi sanatçılarını deiilde elin adamını savunuolar
xs
Dün, 20:01 ·
Şikayet Et
Sinem Burhan 21 üye! Bunu şikayette de dile getirdimm..!!
Haklı olsalar 21 üye olmazdı heralde dimi ?!!
Bikaç kişi toplanmışş..Ama hani Alexander'ı da sevdiklerinden değil çoğuu ! Yalın'a karşı olsunlar daa ne olursa olsunn!!
o Alexander'a hayran olanlara da tek soRum şu..> 2 günde nasıl hayran oldular sadece 1 şarkıylaa..Ama 1.oldu yaa hayran olmasalar,sevmeseler (daha doğrusu seviyorum sanmasalar !) olmazz..!! Ayıpp olurr!
Dün, 20:04 ·
Şikayet Et
Tuğçe Kapan ya bırk savunsunlar yaa gözlerine tır kaçmış galiba kimin çaldıın göremiyolar
o yüzden herkes
...........anti alexandır rybak ......... a üye olsun
Dün, 20:04 ·
Şikayet Et
Türkan Sarıkaya Biraz araştırdım grubun kurcusu Keremcem aşığı..Heralde Yalın'a da gıcık öyle görünüyo.Grubun kurucusuna da o grubu kaldırması için mesaj gönderdim.Offff kalksın biraz önce kafayı yiycem
Dün, 20:05 ·
Şikayet Et
Türkan Sarıkaya sırf grubun kurucusu keremcem hayranı diye keremceme çok pis gıcık gitmeye başlıorum
Dün, 20:08 ·
Şikayet Et
Tuuba Kura gerçeği hepimiz biliyoruz . boşa yapıyorlar ama grup umarm kapatılır :(
Dün, 20:50 ·
Şikayet Et
Türkan Demirci şeytan diyoki gruba katıl ağzına geleni say
Dün, 21:11 ·
Şikayet Et Furkan Demir gruba katıldım vee küfr ettim kurucuyada oraya yorum yapan salağada :s ama birasdan siler fatmada bi sürü şey yazdı silmş ama gerizekalılae
Dün, 21:19 ·
Şikayet Et Furkan Demir profil resmlerndede yalınn yüzüyle oynamışlar :S:S:S:S:S hepsi mal beynli öküzz
Dün, 21:20 ·
Şikayet Et Fatma Kırcalı siliyolar eet yaa...mal beynli deme furkan ya xD onlarda hiç beyin yokki
Dün, 21:21 ·
Şikayet Et
Tuuba Kura bnm keremcemn siteye üye arkadaşm var o kızı tanıomuş bi b*k yapamaz o yazdı s:
Dün, 21:38 ·
Şikayet Et Fatma Kırcalı yapamaz tabi tubacım
Dün, 21:56 ·
Şikayet Et
YALIN ve YFC dilanla özelden irtibata geçtim arkadaşlar =) kapatmıycakmış :D nereye kadar dayancak acaba ? :D
Dün, 22:19 ·
Şikayet Et Fatma Kırcalı dilan gerisekalısı benle frkana km bu iki salak demş :S deli walla deli kapatmasın bakim nereye kadar dayancak görelim..
Dün, 22:21 ·
Şikayet Et
Gamze Karagöz hakketen manyak yaaa harbi manyak salak yalın ı karalamaya calısıyo ama beceremicek
Dün, 22:36 ·
Şikayet Et
Simay Mazmanoğlu zeka özürlü insanlar hemen kendini belli ediyor.. yazık kızcağıza ya acıdım şimdi keremcem aşığıymış demek.. keremcem adam gibi bir iş yapamadığı için başkalarına çamur atarak adamı yükseltmeye çalışıyor, üzücü :D biri bu kıza akıl sağlığının yerinde olmadığını beyan etsin :D :D
3 saat önce ·
Şikayet Et
Ceren Erkut Bırakın ya müzik kulağı olmayan insanlarla uğraşmaya değmez.Madem şarkıdan bişey anlamıyosun en azından insan kendi sanatçışına sahip çıkar elin norveçlisine değil.
Çok sinirimi bozuyolarrrrrrrrrrr
lütfen bana yardımcı olun !!