pıtıRcıkK
| Konu: CEYHUN YILMAZ FUN CLUB Paz Haz. 28, 2009 5:51 pm | |
| ?ktisat Fakültesini ikinci s?n?ftayken b?rakt?. 1995 y?l?nda spor muhabirli?ine ba?lad?. Bir çok medya kurulu?unda muhabirlik, spor servisi müdür yard?mc?l??? yapt?.
1996 y?l?nda TGRT Galatasaray muhabirli?i, 1998 y?l?nda ?nterstar Galatasaray muhabirli?i ve 1999 y?l?nda TGRT spor servisi müdür yard?mc?l??? yapt?. 1999 y?l?nda Best FM'de radyo program? yapmaya ba?lad?.
2002 y?l?nda Parantez Yay?nlar? katk?lar?yla Ben Sana Yanarken ?imdi Sen Kim Bilir Nerede Ü?üyorsun adl? ?iir kitab?n?n tüm geliri Türkiye E?itim Gönüllüleri Vakf?'na b?rakt?.
2002 y?l?n?n May?s ay?nda vatani görrevini yapmak için orduya kat?ld?. 12 ay 41 il 70 merkezde Türk Silahl? Kuvvetlerinin iste?iyle 102 gösteri yapt?.
2004 y?l?nda Kas?m'?n B?çak Yaras? adl? ikinci ?iir kitab?n? ve 2006 y?l?nda ?kinci El Yaln?zl?k adl? üçüncü kitab? yay?nland?. Bu iki kitab?n?n tüm geliri de Türk Böbrek Vakf?'na b?rak?lm??t?r.
Bilgi Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatlar? Yönetimi Bölümü'nde 1 y?l ö?renim gördü.Yakla??k 155 bölüm Cine 5'deCeyhun Y?lmaz Show adl? program? yapm??t?r.
2007 y?l?nda TRT 1'de Say?sal Gece program?n? sundu. 2008 y?l?nda TRT 1'de Sibel Can'la birlikte Say?sal Gece program?n? sundu. ?uan halen TRT 1 ' DE Sibel can'la birlikte per?embe günleri canli geceler programini sunmaktadir. CEYHUN YILMAZIN HAFTA ?Ç? HER GÜN SAAT 12:00 ?LE 14:00 ARASINDA BEST FM DE(98.4) CEYHUN YILMAZIN B? RÖPÖRTAJI...
| Frekans?m?z Best Fm'de ve mikrofonu "Program?m? nas?l yapt???mla pek ilgilenmiyorum aç?kças?. Kendi içinde tabi ki bir format? var ama ak?? yay?n an?nda ç?k?yor ortaya. Zaten program?mda sadece ben konu?muyorum, asistanlar?m ve dinleyicilerim de program?n her an içerisindeler." diyen Ceyhun Y?lmaz'a b?rak?yoruz... Ne zamandan beri radyo program? yap?yorsun? Radyoculu?a nas?l ba?lad?n? Radyo hayat?m 16 Ocak 1999 Cumartesi günü saat 12:00'de Best FM'de ba?lad?. Daha öncesinde radyoculukla ilgili herhangi bir geçmi?im yok. O günden bugüne, askerlikle ilgili iki y?l ve "Hababam S?n?f?" filmlerinin çekimleri için alt? ay ara vermemin d???nda Best FM'de program yapmaya devam ediyorum. Niye radyo program? yapmak istedin? ?ki, üç ay radyo program? yapar oradan televizyona geçerim diye dü?ünmü?tüm. Televizyon program? yapmam bir seneyi buldu, sonra da radyodan vazgeçemedim ve bir bakt?m her gün geliyorum. ?lk yapt???n program?nla ?u anki program?n aras?nda nas?l bir fark var? Bu fark?, eskiden beri program?m? dinleyen dinleyicilerim daha iyi anl?yorlard?r. Eski program kay?tlar?m? sakl?yorum, ara s?ra arkada?lar?m geldi?inde dinleyip gülüyoruz. ?u anki program?mla eski program?m aras?nda inan?lmaz farklar var, eskiden baya kötüymü?üm, sesim bile ?u anki gibi de?ildi o zamanlar. ?u anki program?n? nas?l tan?mlars?n? Deli saçmas? oldu?unu dü?ünüyorum. Program?m? nas?l yapt???mla pek ilgilenmiyorum aç?kças?. Kendi içinde tabi ki bir format? var ama ak?? yay?n an?nda ç?k?yor ortaya. Zaten program?mda sadece ben konu?muyorum, asistanlar?m ve dinleyicilerim de program?n her an içerisindeler. Telefonla yay?na kat?lan dinleyicilerine radyo tiyatrosu yapt?r?yorsun, bu fikir oyunculu?unun etkisiyle mi ortaya ç?kt?? Bu fikir kendi kendine ortaya ç?kt?. Ben, ayn? anda iki dinleyicimi yay?na al?p birlikte sohbet etmelerini sa?l?yordum, yay?nc?l?k hayat?nda benden önce ayn? anda iki dinleyiciyi yay?na al?p sohbet eden ba?ka biri yoktu. ?u anda da benden ba?ka böyle bir ?ey yapan var m? bilmiyorum. Önceki programlar?mda, dinleyicilerimle normal konular üzerine konu?malar yap?yorduk, onlara roller veriyordum ve oynamalar?n? istiyordum, sonra o kadar çok konu i?ledik ki konu kalmad?, her ?eyi konu?tuk ve oynad?k. ?u anda ise, gazetelerdeki ilginç ve komik haberleri dinleyicilerimle beraber canland?r?yoruz. Hem insanlar? bilgilendirmi? oluyoruz hem de e?lendiriyoruz. Daha önce ak?am program? yap?yordun, ?imdi ö?len ku?a??ndas?n, program saatinden memnun musun? Memnunum, bu saatte program yapmay? ben tercih ettim, hayat?mla ilgili her ?eye ben karar veriyorum. En sevdi?in sanatç?lar kimler? Senin için en özel ?ark? hangisi? Zeki Müren, Cem Karaca, Ahmet Özhan, Sertab Erener. Benim için en özel ?ark? ise Zeki Müren'den “Ben Zeki Müren” adl? ?ark?. Sevmedi?in, ele?tirdi?in ve program?nda çalmad???n ya da çalmaktan keyif almad???n ?ark?c?lar kimler? Hande Yener. Hadise Eurovision ?ark? yar??mas?nda Türkiye'yi temsil edecek, sence nas?l bir ba?ar? elde edecek? Bence iyi bir ba?ar? elde edecek, ama sonuç ne olursa olsun çok severim kendisini. Oyunculuk hayat?n nas?l ba?lad?? Profesyonel olarak, ilk Gani Müjde'nin "Hayat Bilgisi" adl? dizisinde oynad?m. Sonras?nda oynad???m bütün sinema filmlerinde misafir oyuncu olarak görev ald?m, henüz tam olarak oyunculuk yapt???m? dü?ünmüyorum. Sevdi?in bir komedyen var m?? Hepsini seviyorum, meslekta?lar?m? severim. Cem Y?lmaz'?n son filmi Arog'u nas?l buldun? ?ki defa izledim ve çok be?endim. Misafir oyuncu olarak oynad???n Gani Müjde'nin son filmi Osmanl? Cumhuriyeti'ni nas?l buldun? Çok be?endim, Gani Müjde ne yaparsa güzel olur. Sibel Can'la beraber sundu?un “Canl? Geceler” adl? program d???nda ba?ka bir televizyon projen var m? ?u günlerde? Bir gece ?ovu haz?rl?yorum, in?allah onu da hayata geçirece?im yak?nda. Radyo programc?lar? olarak senin de yer ald???n projede Bülent Ersoy ile bir program yapm??t?n?z, o program neden sürmedi sence? Sadece iki bölüm yay?nland?, üçüncü bölümde yay?ndan kald?r?ld?. Bülent Ersoy'dan korkuyorum, yorumum bu, ama yine de kendisine 10 santime kadar yakla?abildim, cesarete bak! Radyo dünyas?nda be?endi?in programc?lar kimler? Cem Arslan, Geveze, Mehmet Ayan ve K?rm?z? Ba?l?kl? K?z. KÜNYE Radyo Ad?: Best FM Program Ad?: Ceyhun Y?lmaz Show Program Günleri: Hafta ?çi Her Gün Program Saatleri: 12:00 - 14:00 Burcu: Terazi ?leti?im: jeyhunbey@gmail.com
|
| BAZI ???RLER?
Acaba
Bin kez öptüm yine ?stanbul'u bugün Ya?mur mu yoksa ben mi a?l?yorum Yaln?z bütün ?ehirden özür dile Bir gün gelirsen buralara Sayende ?stanbul s?r?ls?klam... Herhangibir ak?amüstü Sensizlik yine beni yakalad? suçüstü ?u an bakt???m denizden Ne vard? sevdalar?m bir bir ç?ksa ?çimdeki karanl??? alsa K?z?l saçlar?n omuzlar?mda dola?sa Birdaha a?larm?y?m acaba?
A?lamasam
Bir sabah h?çk?r?kla uyansan Pencerelere ko?up güne?i arasan Umudun kenar?n? kemire kemire Ak?am? alsan odana Beni ne kadar seversin kim bilir... Sonbahar olsan, bütün k?? sana ?s?nsam Ya?mur dü?tü?ünde pencereme Geldi?ini anlay?p ko?a ko?a K?sa kollu yüre?imle yollara ko?sam Döktü?ün yapraklar?n kurulu?una ald?rmadan Avuçlar?ma al?p yüzüme sürsem Gözya?lar?mla yapraklar?n ?slansa Bu sonbahar gelsen Gelsen de art?k a?lamasam...
Ceyhun Y?lmaz
Anlamad?n
hiç anlamad?n beni bir geminin limandan ayr?lmas?na a?lad???m? görmedin sen bilmezsin liman olurum ben giden her vapurun ard?ndan bazen deniz.... ve bir geminin pervanesi de?idir betona çarp?p üstünü ?slatan o damlalar! el sallamalar aras?nda göz ya?lar?m? dalga san?r herkes
Ceyhun Y?lmaz
Anlamad?n di mi?
Al beni gidelim buradan Yada ben gideyim senden Gideyim, Gidiyorum diye üzülme Çekmem gözlerimi gecenden... Hat?rlat?r?m sana kendimi, Anlams?z bir rüyan?n son hecesinde... Yar?n sabah olmasada Bir sabah kalkacaks?n Her sabahtan erken, hiç gerek yokken Dudaklar?ndaki tebessüm güldürecek insanlar? Hep sevecekler seni Benim seni hep sevdi?im gibi... Anlamad?n di mi? Gittim ama mutlulu?u b?rakt?m kan?na! ..
Ceyhun Y?lmaz
A?k?n Kaç Beden
Uzun zamand?r yoksun Yoksun lu sabahlara uyan?yorum Ayn? Bildi?in gibi Yeni bi ?ey yok Eski bi ?ey de yok Sen gibi.......... Bir ben kald?m O da... Ben miyim de?ilmiyim belli de?il art?k Arta kalan ne ki? Daha ne kadar özleyebilirim seni ?imdi yalvarsam geçmi?ime Bir gün daha ya?amak istesem misket oynad???m sokakta ?lkokuldaki yerli mal? haftas?na kat?lsam? Bana 3 beden küçük gelir çocuklu?um Sende öyle sevgilim Bo?lu?unu dolduramaz kimse demi?tim giderken Gelme......... Sana bol gelicek art?k bu a?k!
Ceyhun Y?lmaz
Ayr?l?k
Islak bir sokakta bulursun kendini Yüre?in ta?, dudaklar?n yok Ya?ad???n? zannedip yürümek istersin Ellerin titer, gözlerin dolar Yüre?inde ne varsa ya? olup akar gözlerinden Ü?üdü?ünü zannedersin; ölmektesindir S?k? dur bebe?im buna AYRILIK derler.....
Ceyhun Y?lmaz
Belki
Herkesin uyudu?u saatte uyuyamad?m bile Uyku tutmad?. Yüzüme sürdü?ün elin...s?cakl??? hala duruyor yana??mda desem, Durmaz! Çok gözya?? akt? üstüne O ellerin ü?üdü mü bensiz desem, Ü?ümez! Kim bilir kimi ?s?t?r yine? Ne ac? bu hayat Bana kalsayd? s?cakl???n...? Ba?ka biri ?s?tsa desem, Belki! ! ! ! unuturum seni. Herhangi biri, herhangi bir yer olsa, Belki! ! ! uyuturum beni OLMUYOR, OLMADI! ! Kaçt???m kadar yakaland?m BU GECE Y?NE UYKU TUTMADI...
Ceyhun Y?lmaz
Ben Kazanaca??m Sen Kaybedecesin
Anla i?te bak anla! ??TE HAYAT BU! Anla yüre?im anla..dimdik duruyorum kar??nda Geçen günler bileklerimi kesiyor yava? yava?.. ..ve akan kan sadece gülümsetiyor beni Dayand?kça art?yor gücüm ..ve bu hayata gülüyorum Ben kazanaca??m, sen kaybedeceksin.. Önümüze gelen engeller! ! Önüme ç?kan engeller! ! KAYBEDEKS?N?Z! !
Ceyhun Y?lmaz
Ben Sana Yanarken
Gözlerine bakarken umurumda de?il mevsimler Gülü?ün hep deniz kenar? bana Sen bir ad?m att???nda göreceksin Elinde balonlarla bekleyen o adam benim Ald???m en derin nefessin sen Dudaklar?n?n dudaklar?mdaki i?gali hala yüre?imde Nefes al?yorum ama hala bulamad?m seni
'ben sana yanarken ?imdi...sen kim bilir nerede ü?üyorsun'
Ben.. Sen...
Öylece durmay? seviyorum ben.. Durup ard?ndan bakmay?.. Sen yürümeyi seviyorsun ama arkana bakmadan.. yaprak seviyorum ben yaprak.. Kuru, ya? ay?rmadan.. Sen ezmeyi seviyorsun, neye bast???na bakmadan..
Ceyhun Y?lmaz
Benden Önce Severse
Ac?mdanm? bilemem, Yürüyemedim bu sabah Çok sevdi?im sahili.. ?çim s?k?ld? bak ?imdi.. Ya bal?klar?m? tutarsa birileri.. Ya mart?lar?ma ta? atarlarsa... Hepsinden önemlisi Ya benden önce biri görüp severse seni KIRMIZI h?rkanla o balkonda............
Benim Gibi
Yaln?zca ya?mur ya?d???nda seviyorum bu ?ehrin insanlar?n?.. Herkesin yüzü gözü ?slak, Ba?lar? e?ik omuzlar?n?n aras?nda.. Ya?mur ya?d???nda... Herkes.. Benim hep oldu?um gibi...
Ceyhun Y?lmaz
Biz
böyle insanlar?z biz hüznü ekmek yapanlardan kahkahalar?m?z bozmaz kafiyeleri öyle bir güleriz ki hüzün bile borç bilir tebessümü halimize biz bir seni anlayamad?k gülü?ünle dertlerimizin üstünü al?rd?n gitti?inde ya?an ya?mur kopard? saklad???m?z f?rt?nay? biz senin gidi?ini anlayamad?k biz ki vedalar? selam yapanlardand?k biz bir seni selamlayamad?k
Ceyhun Y?lmaz
| |
|