Kayıt tarihi : 18/09/09 İş/Hobiler : öğrenci müzik Lakap : mimicry
Konu: alex'in hijyen hastalığı Cuma Eyl. 18, 2009 2:53 pm
bi röportajdan okudum.roportajda sunucu alexe her hangi bir hastaliginin olup olmadigini sordu alex de gulmeye basladi, daha sonraysa tam bir hijyen hastasi oldugunu soyledi.bir gunde kac kez yemek yerse(arada atistirmalarda dahil)o kadar dislerini fircaliyormus.bu yuzden her ay yeni bir dis fircasi almak zorunda kaliyormus.daha sonra basina gelen bir olayi anlatti.olay bu:bir gun alex gazeticlerle birlikte yemege cikar,yemek esnasindada roportaj yaparlar,yemek yemeyi bitirdikten sonra kahve icmeye karar verirler alex se ozur dileyip disari cikar, yaklasik 20 dakikadan sonra gelir,artik gazeteciler kahvelerini icmis gitmeye hazirlaniyorlardir, alex geldikten sonra onun nerede oldugunu ve neden bu kadar gec geldigini sorarlar, alex se cevap olarak dislerimi fircalamaya gittim der, gazeteciler alexin onlarla dalga gectigini dusunup ona kizar ve yaptiklari roportaji yayinlamaktan vazgecerler.halbuki gercektende zavalli cocuk dislerini fircalamaya gitmisdi .neyse baska bi hastaligiysa(ki yine hijyenle ilgili)her gun en az 15 kez ellerini yikar.bu yuzden elleri hep kuru ve bembeyaz olur.bu yuzden tee cocuklugundan beri annesiyle sik sik kavga ediyormus.ve alex yaninda tasidigi cantasinda hep yedek bi dis fircasi, dis pastasi ve sabun tasioyrmus.simdi yorumu size birakiyorum.bence bu iyi bi sey yani temiz biri oldugunu gosteriyor bu.haa bir de aklimdayken yazayim alexin vucudunda en sevdigi yeri saclari, en sevmedigi yeriyse burnuymus.burnunun ucken sekilli oldugunu ve cok buyuk oldugunu dusunuyormus