alex eger secim arasinda kalsaydi arkadasinimi secerdi yoksa askini mi?
4 posters
Yazar
Kayıt tarihi : 18/09/09 İş/Hobiler : öğrenci müzik Lakap : mimicry
Konu: alex eger secim arasinda kalsaydi arkadasinimi secerdi yoksa askini mi? Cuma Eyl. 18, 2009 3:01 pm
alex eger secim arasinda kalsaydi arkadasinimi secerdi yoksa askini mi? alex de bu soruya ARKADASIMI secerdim diye cevap verdi.cunku kendisinin o ingrid mi ne kiz var yaa iste o kiz yuzunden aska inanci sonmus.cunku kiz bizimkini terkedince bizimki bunalima falan girmis yardim falan almis.bu konudada ingred benim olan,gercekten benim olan tek seydi ve ben onu bile elimde tutamadim dedi.ya forumdaslar aleximize gore arkadaslik askdan once geliyooo
janqum&uYus_Z
Konu: Geri: alex eger secim arasinda kalsaydi arkadasinimi secerdi yoksa askini mi? Cuma Eyl. 18, 2009 8:14 pm
wayyy şu lafı çok hoşuma gitti..
benim olan,gercekten benim olan tek seydi
...BENSU...
Konu: Geri: alex eger secim arasinda kalsaydi arkadasinimi secerdi yoksa askini mi? Paz Eyl. 20, 2009 5:24 pm
benimde ama ben ingride iyice sinir olmaya başladım
GÜLNİiHAL
Kayıt tarihi : 14/10/09 İş/Hobiler : GÜL NİHAL Lakap : ALEXANDER RYBAK HAYRANII
Konu: Geri: alex eger secim arasinda kalsaydi arkadasinimi secerdi yoksa askini mi? Çarş. Ekim 14, 2009 10:12 am
BENDE O İNGRİDE SİNİR OLDUM HE NE SALAK KIZ YA EN İİ SİNİ YAPTIN ALEX SENİN AŞKTAN YANA ŞANSIN YOK
...BENSU...
Konu: Geri: alex eger secim arasinda kalsaydi arkadasinimi secerdi yoksa askini mi? Ptsi Haz. 28, 2010 11:31 am
bence de :))) ayrıca arkadaşları onu hiç terketmez bence :)))
alex eger secim arasinda kalsaydi arkadasinimi secerdi yoksa askini mi?