Kayıt tarihi : 18/09/09 İş/Hobiler : öğrenci müzik Lakap : mimicry
Konu: kızlar bunu okumalı!!!! Cuma Eyl. 18, 2009 3:03 pm
sayin forumdaslar!!!!sok sok sok!!!size sicak sicak firindan daha yeni cikmis bi alex roportaji sudergide alexe ozel hayati ve iliskileri ile ilgili bazi sorular soruluyor,alex de bunlari yanitliyor.ilk soru: sunucu:kizlarla aran nasil? alex:fena degil,yani eskideen fena degildi simdi cok iyi sunucu:eskiden simdiye cok sey mi degisti? alex:evet cok sunucu:mesela? alex:mesela eskiden hic bir kiza yakinlasip ona cikma teklif edemiyordum cok utangacdim bu konuda,o yuzden benim cok fazla kiz arkadasim olmadi sunucu:ne kadar oldu peki? alex:2-3tane falan olmusdur heralde(alex guluyo-red) sunucu:simdiye kadar ne kadar kiza gercekten asik oldun? alex:sadece 1 kiza sunucu:bu kiz senin peri masalin mi? alex:hayir sunucu:yani baska bi kizda oldu oyle mi?? alex:evet.gercekten sadece 1kiz oldu sunucu:kim? alex:bunu soylemem dogru olmaz,o kiz simdi evli ve bir cocugu var.onlara mutluluk diliyorum sunucu:sen onu utundun mu? alex:ilk asklar asla unutulmaz sunucu:yani senin ilk askindi o oyle mi? alex:evet sunucu:peki cinsel hayatin nasil??sik sik sex yaparmisin? alex:utandim simdi(guluyor-red)hayir pek sik degil cok az sunucu:nasil yani?bu kadar seni seven kiz varken cok az mi? alex:ben fanlarima cinsel obje olarak bakmiyorum,onlar benim icin cok onemli,ben bu yerdeysem simdi,bu onlarin sayesindedir,asla o konuda dusunmem,bu cok yalnis olur sunucu:peki kimle? alex:sadece sevgilimle,o da eger o isterse,istemezse zorlamam sunucu:peki opusmek?opusmeyi sever misin? alex:hangi erkek sevmez ki(guluyor-red) sunucu:sex de her erkegin vazgecilmezidir ama sen cok az yapiyorsun alex:evet ben farkliyim(guluyor-red) sunucu:sihirli yunusun sana kizini buldu mu peki? alex:hayir beni terketti(guluyor-red)saka saka.daha bulmadi ama en kisa zamanda bulacak sunucu:su an ne yapmak istersin? alex:uyumak sunucu:uykusuzmusun? alex:evet cok sunucu:uyumayi severmisin? alex:evet hem de cok.ne zamaninda uyurum ne de zamaninda uyanirim sunucu:horlar misin? alex:her insan yorgun oldugunda horlar bende normal bi insanim sunucu:hayir sen alexander rybak sin alex:evet ama ben de normal bi insanim sunucu:kucukken en buyuk hayalin neydi? alex:ucmak,babamla ruzgar sorfu yapardik ben de hem ucuyormusum gibi hayal ederdim sunucu:simdi buyudun mu? alex:hayir,ben hic buyumeyecegim sunucu:peter pan gibi mi? alex:evet sunucu:ama sen buyuksun artik 23 yasin var alex:evet ama icimde daha 5yasinda olan bi cocuk var sunucu:cocuklari sever misin? alex:evet cok severim sunucu:ya kendi cocugunu? alex:(dusunuyor-red)ben daha kendim cocugum benim cocugum nasil olsun?bunun icin cok erken sunucu:baba olmak istemiyor musun? alex:istiyorum tabii ki sunucu:ne tur kizlari seversin? alex:dogal kizlari,asiri suslu kizlari sevmiyorum,dogalliktan yanayim sunucu:su anda peri masalin var mi? alex:hayir uzun surede olacagini sanmiyorum!!!
evet sayin forumdaslar bu da alexin en samimi roportajlarindan biriydi.umarim begenirsiniz.yorumlarinizi sabirsizlikla bekliyorumm nuyorum.bu roportaji gecen ay rus dergilerinden birine vermis alex bey