| ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
MiSs ~~ Etİk
Doğum tarihi : 14/07/94 Kayıt tarihi : 09/06/09 Yaş : 30 Nerden : Baran^^m yanından İş/Hobiler : Samsun Lakap : sheitan
| Konu: ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ Ptsi Haz. 29, 2009 12:39 pm | |
| 8 yaşında Bursa Devlet konservatuarı hocalarıdan müzik eğitimi almaya başladı. Ortaokul ve lisede amatör olarak tiyatro ile ilgilendi. Bir yandan müzik çalışmalarına devam eden Oğuzhan 2007 yılında BKM Atölye Oyuncularına katıldı. Halen İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümünde öğrenimine devam etmektedir. 6 yıl kadar türk sanat müziği eğitimi almıştır. Çakırkeyf grubundan ayrı olarak kendi solo albüm çalışmalarına başlamıştır. Daha şimdiden Gül ki Sevgilim adlı şarkısı internet sitelerinden birçok insana ulaşmış durumdadır. Halen bkm Mutfak Oyuncuları bünyesinde sahneye çıkmakta, çeşitli Reklam / Tv / Sinema projelerinde seslendirme yapmakta ve rol almaktadır. Son olarak gülben Ergen 'nin son albümünde Sözü ve bestesi kendisine ait olan Giden Günlerim Oldu şarkısına eşlik etmiştir. Şarkı Sözleri Giden Günlerim Oldu Ouzhan Koç & Gülben Ergen söz müzik:Ouzhan koç Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yalnızlığa Susman da yeterdi son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yalnızlığa Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata
Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak ----> NAKARAT Sıra gelmeden gidemem ki ben (x2) Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak
Giden günlerim oldu Seni anmadım yola bakmadım hala Dile gelmeden düşlerim yalnızlığa Susmanda yeterdi son vermem için hayatıma Tüm güllerim soldu Sana atmadım taraf olmadım asla Dile gelmeden düşlerim yalnızlığa Gülmende yeterdi geri gelmem için hayata
Beni alsalar ipe koysalar Dayanamaz yine kadere salsalar Gönlüm arıyor titriyorum bak ----> NAKARAT Sıra gelmeden gidemem ki ben (x2) Tutmaz ellerim seni görmeden Zaman geçiyor bekliyorum bak
Beni alsalaaaar ipe koysalaaaaar Hala titriyorum baaaak Sıra gelmedeeeeeen gidemem ki beeeeen Hala bekliyorum baaak
Al ahımı şarkı sözü söz müzik:ouzhan koç Canımı al... Seni alma benden Beni de çal... vazgeçtim kendimden Sevabın kalmasın bana, Günahın benim boynuma Al ahını... Vazgeçtim Senden. (x2)
Al canımı deme bana... Sar beni son bir kez Daha...
Güler miydin? Bakar mıydın? Gözlerimden kaçar mıydın ? Yine seni sevsem de... Kin tutar mıydın?
Gider miydin? Kalır mıydın? Sever miydin? Kaçar mıydın? Senden vazgeçmesem de Hep susar mıydın ..?
Bir buse yetmez derken ben senden oldum al ahını yeter.. yeter,kederlere boğuldum bin derde kurban oldum ben bilmesen de... Geçsede... ah etmem... edemem... aldım ahımı...
Ouzhan koç sebepsiz aşk Söz müzik:Ouzhan koçGeçiyor Günler Çabuk Geçiyor Yine Aklım Sende Çırpınsam da Çok Geç Artık Ayrılık Varmış Serde Kurumuş Gözlerimden Akıyor Gözyaşlarım Sen Gibi Mavi Değil Ama Bende Bazen Ağlarım
Birgün Açsan da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Belki Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin
Birgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Sanki AYRILIK VAKTİ
Aşk Ağına Zamansız Düşüyorum Ahhhh Bir Başıma Çaresiz Yürüyorum Bile Bile
Birgün Açsan da Görsen Kalbim Senin Sevgilim Belki Birgün Sende Sevsen Dünyalar Benim Göreceksin
Birgün Olsun Bulabilsem Gerçek Aşkı,Sevgiyi Buldum da Ne Oldu Sanki AYRILIK VAKTİ(x2)
Aşk Ağına Zamansız Düşüyorum.... Aduket Aşkım bitti bundan sonra Çektin gittin bunu kabul et Yaşananlara saygın yoksa Al sana benden ADUKET(2X)
Aduket ...(?x) Oğuzhan koç Gülki sevgilim [ferhat göçerde söylüoo ] bu sabah yerini kimler almış diye düşündüm kalktığımda hiç biri seni hiç biri beni hiçbiri bizi anlamamış bu sabah... bu sabah telefonu hiç açmadım çaldı durdu aldırmadım hiç bişey seni seni düşünmemi engellemez ben anladım...
gülki sevgilim gülki gözlerin solmasın sakınn aşk çiçeğim gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmelerim
bu sabah adını boş kağıtlara yazdım astım duvarlara ben bi tek seni eski günleri isterim canım anlasana... bu sabah yatağın boş kısmını resimlerinle süsledim gördün halimi anla derdimi ne olur dön çok özledim bu sabahhhh...
gülki sevgilim gülki gözlerin solmasın sakınn aşk çiçeğim gel biraz bana gel biraz daha arşa çıksın nağmelerim............. not:Albüm yapmayı düşünmüyomuşş valla
| |
|
| |
pıtıRcıkK
| Konu: Geri: ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ Ptsi Haz. 29, 2009 1:02 pm | |
| | |
|
| |
MiSs ~~ Etİk
Doğum tarihi : 14/07/94 Kayıt tarihi : 09/06/09 Yaş : 30 Nerden : Baran^^m yanından İş/Hobiler : Samsun Lakap : sheitan
| |
| |
pıtıRcıkK
| Konu: Geri: ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ Ptsi Haz. 29, 2009 1:10 pm | |
| işteeeee ohh kıskan kıskan.. | |
|
| |
MiSs ~~ Etİk
| Konu: Geri: ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ Ptsi Haz. 29, 2009 1:16 pm | |
| offfffffffffffffffffffff ouzhanımı kimseye vermem | |
|
| |
pıtıRcıkK
| Konu: Geri: ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ Ptsi Haz. 29, 2009 1:17 pm | |
| aaaaaaaaa olurmu yhaaa.. çok ayıp | |
|
| |
MiSs ~~ Etİk
| Konu: Geri: ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ Ptsi Haz. 29, 2009 1:31 pm | |
| aşk olsun meleqq hani bırakmıştın yhaa | |
|
| |
pıtıRcıkK
| |
| |
MiSs ~~ Etİk
| Konu: Geri: ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ Ptsi Haz. 29, 2009 5:00 pm | |
| hyrrr kırmıonn gelll sende bendensinn daha yokmu millet | |
|
| |
pıtıRcıkK
| Konu: Geri: ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ Ptsi Haz. 29, 2009 5:02 pm | |
| vlla biz ikimiz birbirimize yeteriz bnce.. | |
|
| |
MiSs ~~ Etİk
| Konu: Geri: ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ Ptsi Haz. 29, 2009 5:04 pm | |
| | |
|
| |
pıtıRcıkK
| Konu: Geri: ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ Ptsi Haz. 29, 2009 5:06 pm | |
| millet uyanın yha ouzhan gidio.. | |
|
| |
Kerry_Jesse
Kayıt tarihi : 28/06/09 İş/Hobiler : oyalanmak Lakap : cok . dadludx
| Konu: Geri: ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ C.tesi Tem. 04, 2009 10:05 am | |
| benm bi.. y,.km bide danielim war :) gerisi sizin olsun alexide biras sewiorum ..... | |
|
| |
MiSs ~~ Etİk
| Konu: Geri: ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ Paz Tem. 05, 2009 1:54 pm | |
| CNM OZMN BU KONUYA YORUM YAZMAA oqqq | |
|
| |
| ~~Ouzhan Koç Fan Clup ~~ | |
|