Selamlar! Beyaz Rusya kökenlerin olmasına rağmen, Moskova’da Norveç adına yarışıyorsun. Peki, kendini nereye ait hissediyorsun?
Dürüst mü olayım, yoksa zekice mi davranayım?
Tüm dürüstlüğünle bir cevap ver.
Kendimi bir Norveçli gibi hissediyorum. Bu ülkede büyüdüm ve orası benim yuvam oldu. Ama Beyaz Rusya’ya ait anılarım da var ve orayı da seviyorum. Hatta babaannemler oradalar ve ben de onları bazen ziyaret ediyorum.
Eurovision adaylığın sana ne ifade ediyor?
Uzun zamandır bunu arzuluyordum ve bu yarışmada yer alabilmeyi diliyordum. Ve kazanacaksam, bunun için çaba sarf etmeliyim. Oslo’daki elemeler harika geçti.
Bu aralar herkes senin kazanacağına dair kehanetlerde bulunuyorlar. Bu tür öngörüler seni nasıl etkiliyor?
Benim için bu tabi ki hoş bir şey, bu şarkım hakkında birçok şeyi açıklıyor. Bu herkes için pohpohlayıcı bir şeydir tabii ki. Ve ben de istisna değilim.
Hadi söyle bize, en sevdiğin kişi performansın hakkında ne düşüyor? Sanırım bu bir kız olmalı.
Bir kızla ilişkimin olması, benim tarafımdan çok egoistçe olurdu. Bir kız arkadaşım yok ve henüz olmasını da planlamıyorum. Şu anda tamamen işimle doluyum ve herhangi bir ilişki için zamanım yok. Devamlı konser, tur ve çekimlerdeyim.
Hayır bekle, sen genç ve yakışıklı bir adamsın ve bir kız arkadaşın yok ?
Şu anda burada ülkemi temsil etmek için bulunuyorum.
Ama favori kızını telefonla arayabilirsin değil mi?
Evet, arayabilirim ama bu kişiyi aramamaya çalışırım çünkü birlikte olamayacağız ve daha sonra ayrılmak çok zor olacak, böyle bir durum olduğunda. Ve tüm bunların bir sebebi var çünkü şu anda kendimi tamamıyla işime adadım.
Tamam, özel hayatın hakkında konuşmayalım ve endişeli olduğun için sana kesinlikle terbiyeli sorular soracağım.
Hayır, istediğiniz her şeyi sorabilirsiniz. Bazı sorularda hiçbir cevap veremiyorum çünkü cevap olarak verebileceğim şeyi dayandırabileceğim bir geçmiş örneğim olmuyor.
Ve, Eurovision’daki yarışmacılardan sana en hoş gelen kim?
Svetlana Loboda. O çok güzel ve yetenekli bir kız. Şarkısı bana çok hoş geldi. Onu ilk gördüğümde, böyle bir kadının bu tip bir şarkı yazacak kadar yetenekli olamayacağını düşündüm. Bu şarkının yazarının o olduğunu duyunca çok şaşırdım
*Svetlana Loboda ondan 1 yaş büyük
!!ALINTIDIR!!