54. Eurovision yarışmasının galibi Norveç temsilcisi Alexander Rybak “Fairytale” şarkısını, kendisini 20 yaşındaki Bjornar Hopland için terkeden ve kendisi gibi müzisyen olan 5 yıllık kız arkadaşı Ingrid Berg Mehus için yazdığı ortaya çıktı. Ingrid Berg Mehus, Norveç basının bir numaralı gündem maddesi olunca; “Şu anda Bjornar Hopland ile nişanlıyım ve bu konuda söyleyeceğim herşey nişanlımı çok üzer” açıklaması yapmıştı. Alexander Rybak’ın Eurovision Şarkı Yarışması’nda birinciliği kazanması ile büyük aşk acısı Avrupa Basınının da gündemine taşındı. Ingrid Berg Mehus ile Alexander Rybak 1 yıldır görüşmüyorlardı. Fakat 5 yıllık aşkları ve Ingrid Berg Mehus’un Alexander Rybak’ı başka bir erkek için terketmesini şimdi bütün dünya öğrenmiş oldu.
Doğum tarihi : 22/05/95 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 29 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : Alexandercı
Konu: Geri: Fairytale'in Hikayesi Perş. Tem. 02, 2009 8:15 am
benim de benim de...xD haa bu arada ben de bir arkadaşımdan duydum o da bu siteye üyedir ismi, büşra ... sanırım alexander yeni bi kız arkadaş yapmış kendine ve bunu da 1 hafta önce bir açıkoturumda basına yaymış.... sevgilisi de kıbrıslıymış .
(iyişallah bu haber doğrudur da o 5 yıllık sevgilisine büyük bi kapak olur...xD ama o zman biz ne olucaz .........xD offf ...xD )
bitter
Doğum tarihi : 06/08/92 Kayıt tarihi : 15/06/09 Yaş : 32 Nerden : ........ İş/Hobiler : twilight Lakap : bitter