Sunucu: Burada bugün senin eski kız arkadaşınla bir manşet vardı. O Dagbladet’in manşetindeydi.
Alex: Evet.
Sunucu: Uyandığında ilk düşüncen neydi?
Alex: Aslında şunu düşündüm: Onun düşündüğü bu sorular uzun bir zaman hakkındaydı. Çünkü bu benim hayatımda ondan duyduğum en profesyonel cevaplardı. O her zaman “Oh” “Hayır” “Ah” “Ne?” gibiydi. Ama şimdi çok iyiydi ve ben bunun hakkında çok mutluyum. Çünkü... Korkuyordum. Birkaç gün önce düşündüm: Alex, bunun hakkında konuşmayı bırak. Bu onun bir çeşit savaşı olabilir. Ama şimdi sadece barış. Ve bu beni çok rahatlatıyor. Bu yüzden ben sadece ona çalıştığı bu gece kulübünde şans diliyorum.
Sunucu: Ve kedi senin çantanın dışında mı?
Alex: Ve şimdi yine başlıyorsun. Evet, o kedi benim çantamın dışında, ama bir şekilde kendi hayatını yaşıyor.
Sunucu: Ve sen şöyle düşünüyorsun: onun anlatacak iyi bir hikayesi var ve...?
Alex: Hayır! Tabi ki böyle düşünüyorum. O açıkça bir kariyer de istiyor, bu yüzden bu onun için iyi.
Sunucu: Onun bunu birkaç günde yaptığını tahmin eder miydin?
o kitabı okumadım ama ne zaman alexander rybak diye görsellere yazsam . karşıma çıkıyor . ya gerçekten ağlicaktım ya .sanki alexander'a ben ihanet etmişim gibi oldum . offff ne desem o kadar üzüldüm ki keşek ayrılmasalardı ve o kız alexander'ı aldatmasaydı
_alexander_hayranı
Konu: Geri: Alex'le Sevgilisi Hakkında Ropörtaj Paz Haz. 28, 2009 6:55 am
bence hala sevio ama beli edemioo aşk bu yaniii
_alexander_hayranı
Konu: Geri: Alex'le Sevgilisi Hakkında Ropörtaj Paz Haz. 28, 2009 6:56 am
hem fairytale şarkısını onun için yazmış haberlede öyle yazıyordu bu aşkkkkk
__ALEXANDER__
Doğum tarihi : 22/05/95 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 29 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : Alexandercı
Konu: Geri: Alex'le Sevgilisi Hakkında Ropörtaj Paz Haz. 28, 2009 10:05 am