evet aynen öyle . olayı kısaca anlatıyım isterseniz : sınıfta seda adında bir kız vardı ve ben onla görüş zıtlı yüzünden kavga ettim . bayağı ağır kelimeler söyledi ama bir de ben sınıfta biraz suskun biriyimdir . e susukun olunca iyice üzerime geldi . ayrıldığım sevgilimin adı da barıştı . daha sonra barış kavgayı öğrenmişti ve yanımıza gelimişti seda da o zman gördü zaten barışı . ben olmadığım zamanlarda barışa sürekli işte bırak şunu bak ay parçası gibi çocuksun bundan iyisini bulursun falan filan diye bişeyler söylüyomuş bamna da sonra sınıfta anlattı . daha sonra barış nedenini anlamdığım bir şekilde beni bıraktı ve sedayla çıktı . üstelik bizim düşamn olduğumuzu bile bile
bu senin sesini çıkarmamış halin mi . biz bu sitede kardeşçe barış içinde yaşamaya özen gösteriyoruz . lütfen sen de bu unsura uy . üstelik sen bu sitenin forum kurallarıın okumadın herhalde kötü sözü bir kere unutacaksın . karşı tarafı küçümsemeyeceksin ve durduk yere konuyla alakası olmayan konuları açmayacaksın. bu unsurlara uymayacaksan git . bizim buraki amacımız . aynı görüşlü insnaların kardeşçe ve birlikte hoş vakit gerçirmesini sağlamak . bu unsurlara uymayacaksan kusura bakma asıl biz seni istemeyiz . diğer internet sitelerinde var böyle kurallar uymayan insanlar 'ın üye olduğu siteler gibi değildir . tekrra söylüyorum amacımız aynı görüşlü insanların birlikte kardeşçe ve hoş vakit geçimresini sağlamak ...
alexander_kolik
Kayıt tarihi : 01/07/09 Nerden : bursa İş/Hobiler : alexanderin fotolarına bakmak ve dinlemek Lakap : norweçli..
ben sana diğer bölümlerde de dedim. amacım seni küçümsemek değil. bu sadce bi uyarı . zaten yeni geldiğini kendin söyledin . pek bilmiyosun siteyi kullanmayı . ilk üye olduğumda ben de öyleydim . ama sonra alıştım . hem bunu bana da söylediler ama senin gibi alınmadım ve teşekkür edip konu açtım . olması gereken de bu zaten .senden teşekkür etmeni falan da beklemiyoruz yanlış anlama . ama karşı tarafa saygılı olmalısın . bu sitenin bi kuralı var . lütfen forum kurallarını tekrar oku ...
alexander_kolik
Kayıt tarihi : 01/07/09 Nerden : bursa İş/Hobiler : alexanderin fotolarına bakmak ve dinlemek Lakap : norweçli..
amacını anladım ben seninde.. nasıl site kullanmayı bilmiorum ..ben daha önce ece erken yıldız tilbe burak sağyaşar ve bi çok ünlüye fun club yaptım ve canlı konuştum ...hepside bni tanıolar ama bnm sitem rahattı bunu anlayamadım evet...senden teşekkr etmemi bekleme ben zaten teşekkr edilmesi gerekn zaman ederim..CNM
__ALEXANDER__
Doğum tarihi : 22/05/95 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 29 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : Alexandercı
ne güzel bak birsürü kişinin fan clubına katılmışsın . o sitenin forum kuralları nasıldı ben bilmiyorum ama buranın kuralları belli . ve senden istediğim sadece bu kuarllara uymaktı . seni küçümsemek değil . amacımı anladığına sevindim . umarım sitede iyi vakit geçirirsin..=)
alexander_kolik
burası kavga salonu değil ikinizde konuşmalarınıza dikkat edin.. burada biz dertlerimizi anlatıorduk konuyu saptırdınız..[b]__ALEXANDER__ : sana bişi demiorum haklı olduğun yerler çoktu ama uzatmamalıydın gerekirse biz alexander_kolik adlı üyeyi banlardık.. [/b] #KONU KİLİT#