Doğum tarihi : 01/01/94 Kayıt tarihi : 08/07/09 Yaş : 30 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : müzik dinlemek, kitap okumak, spor yapmak, rp yazmak... Lakap : muse
Doğum tarihi : 01/01/94 Kayıt tarihi : 08/07/09 Yaş : 30 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : müzik dinlemek, kitap okumak, spor yapmak, rp yazmak... Lakap : muse
benim duyuğuma göre fairytale de bu kız yani ingrid adına yazılmış ve ingrid yeni biriyle nişanlanmış ve demiş ki bu konularda konuşmak istemiyorum söylediğim her söz nişanlımı üzüyor demiş...o yüzden alexander hakkında konuşmamış ve adının onunla birlikte anılmamasını söylemiş :(
__ALEXANDER__
Doğum tarihi : 22/05/95 Kayıt tarihi : 24/06/09 Yaş : 29 Nerden : Ankara İş/Hobiler : Öğrenci Lakap : Alexandercı
salak kız yaa . ben de şimdi geri dönmeye çalışıyor diye duydum ; ama alexander rybak hayranlarına ve işine daha fazla önem verdiği için reddetmiş diye bişey duymuştum...
bende bi video izlemiştim sizde izlemişsinizdir ayrıldıktan bir süre sonra geri dönmek istemiş ama alexander reddetmiş ve tam olarak ayrılmışlar ve ben bazı web sitelerinde sevgilisiyle samimi resimlerini gördüm...zevksiz yha alexanderı bulmuş bunuyo gıcık yhaaaaaaaa
alexander
https://www.youtube.com/watch?v=qbo4-LHJKjM bağlantı bu videonun ortalarında alexander ve ingridin resimleri var ve alex artık ingridle sevgili olmadığını sölüyo ama dikkat video flamengce
*Alexander*-*Büşra*
Doğum tarihi : 27/06/96 Kayıt tarihi : 11/06/09 Yaş : 28 İş/Hobiler : yüzme basketbol volebol Lakap : yoshycibüşra